Begin dit jaar ben ik gaan wonen in mijn nieuwe appartement. Ik woonde hiervoor aan de rand van de stad, maar ik wilde graag in het centrum wonen. Ik ben iemand die graag uitgaat met vrienden en regelmatig naar restaurants en bars gaat. Waar ik woonde was het erg rustig en er waren slechts een paar leuke restaurantjes in deze buurt. Nadat ik hier een aantal keer was geweest, wilde ik graag naar andere gelegenheden. Als ik wat ging drinken, dan ging ik altijd met vrienden naar een bar in het centrum en dan moest ik op de fiets terug naar huis. Er reden in de nacht wel een paar bussen, maar de verbinden was slecht en ik moest dan nog 10 minuten naar huis lopen. Mijn vriendin en ik wilden graag samen gaan wonen en het leek ons beter om naar het centrum te verhuizen. Samen konden we meer uitgeven aan een appartement en het leek ons leuk om samen iets te kopen. Als ze bij mij kwam wonen, dan bleef het altijd een beetje mijn appartement. We hadden een leuk appartement gevonden dat we samen konden kopen in een ouder gebouw met veel sfeer. We wilden graag de vloer en de keuken vervangen, maar voor de rest zag alles er goed uit. We merkten dat het toilet niet altijd goed doorspoelde, maar we dachten dat dit normaal was in een ouder gebouw. Helaas merkten we na een tijdje dat het toilet slechter begon door te spoelen en we wilden op zoek gaan naar een ontstoppingsdienst. We hoopten dat een ontstoppingsdienst ons kon helpen voordat het toilet niet meer doorspoelde.   

De ontstoppingsdienst van Rioolprobleem Kwijt gebruikt

We vonden al snel een bedrijf in de buurt dat ons kon helpen, maar ze gaven aan dat ze pas volgende week konden langskomen. Dit leek ons eerst geen probleem, maar tijdens de laatste keer doorspoelen spoelde het water zeer langzaam weg. Het leek ons beter om de volgende dag al gebruik te maken van een ontstoppingsdienst. Online zochten we op snelle ontstoppingsdienst en vonden toen de website rioolprobleemkwijt.be. Op de website van Rioolprobleem Kwijt konden we lezen dat dit bedrijf 24 uur per dag een ontstoppingsdienst heeft en dat ze verschillende experts in dienst hebben. Het bedrijf kan door het hele land helpen en dus ook waar wij wonen. We belden het nummer dat we gezien hadden op de website. Over de telefoon gaven we aan de onze toilet verstopt was en dat we graag gebruik wilden maken van hun ontstoppingsdienst. Bij Rioolprobleem Kwijt gaven ze aan dat ze direct iemand konden langs sturen. Het kon misschien een paar uur duren, maar dan waren we die dag nog van ons probleem af. Dit leek ons het beste, want wij hebben maar een toilet in het appartement. Een uur later werd er al aangebeld en stond er iemand van Rioolprobleem Kwijt voor de deur.

Snel ons toilet ontstopt

De medewerker van Rioolprobleem Kwijt wilde graag ons toilet zien, zodat hij direct aan de slag kon gaan. Hij had verschillende soorten gereedschap bij zich, maar helaas was het niet zo gemakkelijk om de toilet te ontstoppen. Uit zijn busje haalde hij meer gereedschap en hiermee lukte het hem om de toilet te ontstoppen. Het duurde uiteindelijk ruim een uur om alles te ontstoppen. Wij kunnen de ontstoppingsdienst van Rioolprobleem Kwijt aanraden.

  • Dit bedrijf kon dezelfde dag al iemand langs sturen om ons te helpen
  • Binnen een uur stond er iemand voor de deur
  • Het probleem was hardnekkig, maar ze konden onze ontstopping verhelpen