Maakt u gebruik van industriële camera’s en wilt u voortaan uw camera’s voordelig aanschaffen zonder gedoe? Dan kunt u bij GeT Cameras terecht. Hier vindt u allerlei industriële camera’s van het merk Daheng Imaging. Deze fabrikant maakt hoogwaardige camera’s, waaronder een USB3 camera. Deze camera’s zijn aan te sluiten middels een USB3 kabel en kunnen beelden met hoge snelheid verwerken en projecteren. Zo zijn zeer gedetailleerde opnames te maken. Ideaal voor industriële toepassingen waar details tellen. Ook op zoek naar een USB3 camera? Bestel uw USB3 camera vandaag nog bij GeT Cameras. Naast complete camera’s bieden wij onze klanten ook losse onderdelen, zoals lenzen, kabels en accessoires. Ook als u nog geen onderdelen in huis hebt voor het aansluiten van uw camera, kunt u deze tegelijkertijd met uw camera aanschaffen. Zo kunt u direct aan de slag met uw vision camera. 

Opties USB3 camera

Bij GeT Cameras kunt u terecht voor diverse varianten van de USB3 camera. Zo zijn er camera’s verkrijgbaar met en zonder behuizing en zijn alle camera’s standaard uitgerust met een CMOS of CCD sensor. Het voordeel van een USB3 camera is dat bijna alle computers uitgerust zijn met de juiste poorten. Een USB3 camera is dan ook snel en eenvoudig aan te sluiten, terwijl dit soort camera’s uitstekende kwaliteit beelden leveren. De camera’s die u bij GeT Cameras vindt zijn zonder uitzondering aantrekkelijk geprijsd en zijn de goedkoopste in hun klasse. Met een afmeting van slechts 29mm in breedte, lengte en hoogte is deze USB3 camera overal toe te passen, zelfs in krap bemeten productieomgevingen. Met een industriële camera is uw productieproces uitstekend te monitoren en kunt u verregaande automatisering realiseren. U kiest uw eigen industriële camera’s eenvoudig uit door te filteren op de eigenschappen die uw camera moet bezitten. Zo kunt u kiezen op basis van de volgende aspecten:

  • frame rate
  • shutter (soort)
  • resolutie
  • sensorgrootte
  • kleur- of zwart-wituitvoering

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen als u niet zeker weet welke USB3 camera geschikt is voor uw project. Wij zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de toepassing van dit soort camera’s en kunnen aan de hand van uw project advies geven over de juiste camera. Omdat wij een uitgebreid assortiment hebben en direct zakendoen met Daheng Imaging, kunnen wij u altijd helpen aan de juiste camera. Begint u binnenkort aan een speciaal project en weet u niet zeker hoe u uw USB3 camera kunt gebruiken? Of twijfelt u of u een USB camera nodig heeft? Wij hebben het antwoord. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u over wilt stappen op USB3, bijvoorbeeld van USB of USB2. Zo garandeert u de snelste verbinding tussen camera en computer. 

Support

Naast advies kunt u ook een beroep op ons doen als u ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld bij het onderhoud van uw camera of bij een eventueel defect. U vindt op onze website verschillende handige downloads en een blog, waarin onze experts dieper in gaan op de voordelen van vision camera’s. Zo kunt u optimaal profiteren van uw USB3 camera. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of diensten of kijk op onze website vision-camera.nlLees meer…